Nathan

This renovation in Yeerongpilly was #PNCBuilt and Big House Little House designed in 2019.

The original house was lifted, shifted and built in under,  accompanied by a modern extension to the side and rear.

Photography by Chris Brumby of Big House Little House

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google